Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, ale bardzo kolorowa sałatka z tuńczykiem i dużą ilością pietruszki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8343
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 479
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8343
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 479
Składniki
Pół szklanki ryżu ugotować na sypko, wystudzić. Dodać odsączonego tuńczyka, puszkę kukurydzy i pokrojoną drobno konserwową paprykę. Natkę pietruszki opłukać i drobno posiekać. Wszystko połączyć, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Schłodzić i wyjadać:)