Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Samo dobro. Pychota.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30949
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3650
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4780
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30949
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3650
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4780
Składniki
Cebulę obrać. Wszystkie warzywa umyć i osuszyć. Paprykę pokroić w kostkę. Awokado przekroić. Połowę obrać i też pokroić w kostkę. Pomidorki pokroić w ćwiartki. Cebulę pokroić w plasterki. Salami pokroić w paski i zwinąć każdy pasek w rulonik. Składniki na sos połączyć i wymieszać. Wszystkie warzywa włożyć do salaterki oraz rolki z salami. Wymieszać z sosem. Na zdrowie.