Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Samo dobro. Pychota.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 84
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31244
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 402
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 84
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31244
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 402
Składniki
Cebulę obrać. Wszystkie warzywa umyć i osuszyć. Paprykę pokroić w kostkę. Awokado przekroić. Połowę obrać i też pokroić w kostkę. Pomidorki pokroić w ćwiartki. Cebulę pokroić w plasterki. Salami pokroić w paski i zwinąć każdy pasek w rulonik. Składniki na sos połączyć i wymieszać. Wszystkie warzywa włożyć do salaterki oraz rolki z salami. Wymieszać z sosem. Na zdrowie.