Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Samo dobro. Pychota.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 88
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 88
Składniki
Cebulę obrać. Wszystkie warzywa umyć i osuszyć. Paprykę pokroić w kostkę. Awokado przekroić. Połowę obrać i też pokroić w kostkę. Pomidorki pokroić w ćwiartki. Cebulę pokroić w plasterki. Salami pokroić w paski i zwinąć każdy pasek w rulonik. Składniki na sos połączyć i wymieszać. Wszystkie warzywa włożyć do salaterki oraz rolki z salami. Wymieszać z sosem. Na zdrowie.