Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa sałatka.
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 106
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 41
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 45
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 37
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 106
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 41
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 45
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 37
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać wrzątkiem, lekko posoli, wymieszać i odstawić na 5 minut. Następnie kaszę wymieszać aby była sypka. Awokado obrać, skropić sokiem z limonki i pokroić w kostkę razem z papryką, zaś oliwki pokroić w paseczki. Dodać do kaszy, zamieszać widelcem, skropić oliwą i posypać prażonymi ziarnami słonecznika.