Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa sałatka.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29478
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2221
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29478
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2221
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać wrzątkiem, lekko posoli, wymieszać i odstawić na 5 minut. Następnie kaszę wymieszać aby była sypka. Awokado obrać, skropić sokiem z limonki i pokroić w kostkę razem z papryką, zaś oliwki pokroić w paseczki. Dodać do kaszy, zamieszać widelcem, skropić oliwą i posypać prażonymi ziarnami słonecznika.