Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa sałatka.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12272
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1479
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 97
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12272
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1479
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 97
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać wrzątkiem, lekko posoli, wymieszać i odstawić na 5 minut. Następnie kaszę wymieszać aby była sypka. Awokado obrać, skropić sokiem z limonki i pokroić w kostkę razem z papryką, zaś oliwki pokroić w paseczki. Dodać do kaszy, zamieszać widelcem, skropić oliwą i posypać prażonymi ziarnami słonecznika.