Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka, w moim przypadku do pracy, by zminimalizować jedzenie coraz większej ilości kanapek:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8718
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8718
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Składniki
Łososia obsmażyłam na patelni, bo za wędzonym nie przepadam. Fasolę opłukałam pod bieżącą wodą. Jajka ugotowałam na twardo i drobno pokroiłam, tak jak cebulę i szczypiorek. Wszystkie składniki delikatnie wymieszałam dodając jogurt i musztardę. Sól w tym przypadku była zbędna, gdyż wędzony łosoś jest mocno słony. Smaczna i sycąca, polecam:)