Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka, w moim przypadku do pracy, by zminimalizować jedzenie coraz większej ilości kanapek:)
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 357
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 357
Składniki
Łososia obsmażyłam na patelni, bo za wędzonym nie przepadam. Fasolę opłukałam pod bieżącą wodą. Jajka ugotowałam na twardo i drobno pokroiłam, tak jak cebulę i szczypiorek. Wszystkie składniki delikatnie wymieszałam dodając jogurt i musztardę. Sól w tym przypadku była zbędna, gdyż wędzony łosoś jest mocno słony. Smaczna i sycąca, polecam:)