Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 89
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 177
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1250
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 495
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 89
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 177
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1250
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 495
Składniki
Bataty kroimy na frytki, podlewamy 2 łyżkami oliwy i posypujemy ostrą papryką. Pieczemy około 10-15 min w 200 stopniach. Warzywa układamy na talerzu, lekko solimy i zalewamy łyżką oliwy ( smakowa jest idealna) Co tu pisać, niebo w gębie!