Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sałatce jest szynka gotowana, bardziej delikatna od wędzonej. Ruloniki z szynki dodają dodatkowy urok tej lekkiej sałatce.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2630
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4420
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102156
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6515
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2630
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4420
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102156
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6515
Składniki
Sos. Oliwę mieszamy z octem jabłkowym, musztardą francuską i szczyptą cukru. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Plastry szynki kroimy na pół, zwijamy w ruloniki i zapinamy. Małe ogórki konserwowe kroimy w ćwiartki, rzodkiewki i jajka w plasterki. Mix sałat wsypujemy do salaterki, dodajemy rzodkiewki, ogórki i mieszamy. Przed podaniem polewamy i mieszamy z sosem. Wierzch dekorujemy jajkami i rulonikami z szynki.