Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sałatce jest szynka gotowana, bardziej delikatna od wędzonej. Ruloniki z szynki dodają dodatkowy urok tej lekkiej sałatce.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 87
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 65
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 87
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 65
Składniki
Sos. Oliwę mieszamy z octem jabłkowym, musztardą francuską i szczyptą cukru. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Plastry szynki kroimy na pół, zwijamy w ruloniki i zapinamy. Małe ogórki konserwowe kroimy w ćwiartki, rzodkiewki i jajka w plasterki. Mix sałat wsypujemy do salaterki, dodajemy rzodkiewki, ogórki i mieszamy. Przed podaniem polewamy i mieszamy z sosem. Wierzch dekorujemy jajkami i rulonikami z szynki.