Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sałatce jest szynka gotowana, bardziej delikatna od wędzonej. Ruloniki z szynki dodają dodatkowy urok tej lekkiej sałatce.
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4070
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 230
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 334
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4070
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 230
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 334
Składniki
Sos. Oliwę mieszamy z octem jabłkowym, musztardą francuską i szczyptą cukru. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Plastry szynki kroimy na pół, zwijamy w ruloniki i zapinamy. Małe ogórki konserwowe kroimy w ćwiartki, rzodkiewki i jajka w plasterki. Mix sałat wsypujemy do salaterki, dodajemy rzodkiewki, ogórki i mieszamy. Przed podaniem polewamy i mieszamy z sosem. Wierzch dekorujemy jajkami i rulonikami z szynki.