Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby nic takiego, ale przepyszne :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 59
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2123
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4135
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 59
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2123
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4135
Składniki
Makaron ryżowy ugotować wg opisu na opakowaniu. Zostawić do wystudzenia.
Ogórek umyć, obrać i pokroić w kostkę.
Pomidory umyć i pokroić w kostkę, dodać do ogórków.
Wsypać ostudzony makaron ryżowy, dodać majonez, posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem, a także sosem koperkowo-ziołowym (tylko same przyprawy bez wody i oleju) i dokładnie wymieszać.
Smacznego !!!