Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby nic takiego, ale przepyszne :)
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 137
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 353
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 389
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 137
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 353
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 389
Składniki
Makaron ryżowy ugotować wg opisu na opakowaniu. Zostawić do wystudzenia.
Ogórek umyć, obrać i pokroić w kostkę.
Pomidory umyć i pokroić w kostkę, dodać do ogórków.
Wsypać ostudzony makaron ryżowy, dodać majonez, posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem, a także sosem koperkowo-ziołowym (tylko same przyprawy bez wody i oleju) i dokładnie wymieszać.
Smacznego !!!