Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię surimi więc ostatnio taka mieszanka przyszła mi do głowy. Wyszło smacznie.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18462
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18462
Składniki
Makaron z zupek kruszymy na mniejsze kawałki. Wsypujemy dołączone przyprawy i zalewamy niewielką ilością wrzątku. Mueszsmy; przykrywamy i odstawiamy aby makaron napęczniał. Rzodkiewki kroimy w ćwierćplasterki. Ogórka podobnie. Surimi kroimy w półcentymetrowe plasterki. Kukurydzę osączamy i wrzucamy do miski. Pieczarki kroimy na ćwiartki. Wystudzony makaron dodajemy do pozostałych składników. Przyprawiamy ziołami. Z solą i pieprzem uważajmy ze względu na przyprawy z zupek - są dość słone. Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Smacznego!