Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna surówka do obiadu.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 61
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 61
Składniki
Wykonanie: Marchew i seler ugotować w całości, następnie obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Z mąki i masła zrobić zasmażkę, rozprowadzić mlekiem, dodać starte warzywa, doprawić do smaku solą, cukrem i przyprawą do dań kucharek. Gotować przez chwilę- mieszając po czym posypać obficie natką pietruszki.