Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczną, zdrową i pożywną surówkę, która świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12837
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12837
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Składniki
Marchewki ścieramy na tarce o drobnych oczkach, odstawiamy, a po chwili odciskamy nadmiar soku. Nektarynkę wraz ze skórką kroimy w kostkę i dodajemy do marchewki. Następnie dodajemy cukier brzozowy, olej i ocet jabłkowy, dokładnie mieszamy i doprawiamy solą. Życzę smacznego! :)