Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, kolorowa, zdrowa i szybka do przygotowania. Idealna zarówno na kolacje jak i lekki obiad. Sprawdzi się również podczas rodzinnych spotkań.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
Tuńczyka wyciągamy z oliwy. Mozzarelle kroimy w większą kostkę. Pomidorki kroimy na połówki. Cebulę drobno kroimy, lekko solimy i na chwilę odstawiamy, aby zmiękła. Paprykę kroimy w kostkę. Cukinię ścieramy na tarce warzywnej na nitki lub drobno kroimy. Wszystkie składniki układamy na talerzu i polewamy oliwą z oliwek i odrobiną soku z cytryny. Przyprawiamy świeżo mielonym pieprzem i solą. Smacznego!