Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto,szybko i smacznie
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 112
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2188
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4023
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 54
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1423
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 112
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2188
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4023
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 54
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1423
Składniki
1.Mix sałat z rukolą jeśli to konieczne opłukać i wysuszyć. Ja kupuję gotową mieszankę, którą już nie trzeba myć. Truskawki opłukać,osuszyć,usunąć szypułki. Pokroić w plasterki. 2. Bagietkę lub bułkę pokroić na cienkie plasterki, zarumienić na patelni bez tłuszczu 3. Sól rozpuścić w soku z cytryną, dodać oliwę, wymieszać 4. Sałatę i truskawki włożyć do salaterki,skropić przygotowanym sosem, na wierz położyć grzanki, schłodzić.