Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 654
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 137
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 199
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 654
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 137
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 199
Składniki
Ogórki obieramy, kroimy w talarki, oprószamy solą i odstawiamy na kwadrans. Przekładamy na sitko, płuczemy, osączamy z wody. Koperek i szczypior siekamy. Ogórki, koperek i szczypior przekładamy do miski, dodajemy majonez i śmietanę. Składniki łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.