Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do grillowanych potraw. Podany w liściach sałaty wygląda efektownie i smakowicie .Zaskoczy gości smakiem i ciekawym wyglądem. Serdecznie polecam:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Obrane ogórki pokroić w plasterki,cebulkę pokroić w kostkę dodać do ogórków. Posolić,dać sok z cytryny i cukier ,do własnego smaku. Wymieszać. Liście sałaty delikatnie oderwać,żeby nie uszkodzić,lepsze są mniejsze. Do liści nałożyć mizerię udekorować czerwoną cebulką,rzodkiewką ,plasterkami ogórka i zieloną cebulką. Zrobić i doprawić przed samym podaniem.
Smacznego życzę!