Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do grillowanych potraw. Podany w liściach sałaty wygląda efektownie i smakowicie .Zaskoczy gości smakiem i ciekawym wyglądem. Serdecznie polecam:)
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 235
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 235
Składniki
Obrane ogórki pokroić w plasterki,cebulkę pokroić w kostkę dodać do ogórków. Posolić,dać sok z cytryny i cukier ,do własnego smaku. Wymieszać. Liście sałaty delikatnie oderwać,żeby nie uszkodzić,lepsze są mniejsze. Do liści nałożyć mizerię udekorować czerwoną cebulką,rzodkiewką ,plasterkami ogórka i zieloną cebulką. Zrobić i doprawić przed samym podaniem.
Smacznego życzę!