Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Mizeria z cieniutko pokrojonej młodej cukinii i rzodkiewki to wspaniały dodatek do letniego obiadu.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1071
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1510
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1071
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1510
Składniki
Cukinie i rzodkiewki cienko kroimy na mandolinie. Dodajemy posiekany koper. Skrapiamy sokiem z cytryny. Posypujemy solą i pieprzem. Mieszamy z jogurtem. Podajemy schłodzoną jako dodatek do obiadu. Smacznego.