Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Mizeria z cieniutko pokrojonej młodej cukinii i rzodkiewki to wspaniały dodatek do letniego obiadu.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 650
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 954
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 509
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 650
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 954
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 509
Składniki
Cukinie i rzodkiewki cienko kroimy na mandolinie. Dodajemy posiekany koper. Skrapiamy sokiem z cytryny. Posypujemy solą i pieprzem. Mieszamy z jogurtem. Podajemy schłodzoną jako dodatek do obiadu. Smacznego.