Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria jest bardzo orzeźwiająca i smaczna, pasuje prawie do każdego drugiego dania.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 843
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 843
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Ogórki umyć, obrać, poszatkować w cienkie plasterki. Koperek posiekać. Przed podaniem ogórki posolić, dodać pieprzu, polać sokiem z cytryny polać śmietaną, wymieszaną z cukrem i posypać usiekanym koperkiem lub szczypiorkiem. Podawać z ulubionymi dodatkami.