Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria jest bardzo orzeźwiająca i smaczna, pasuje prawie do każdego drugiego dania.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1375
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12716
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1375
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12716
Składniki
Ogórki umyć, obrać, poszatkować w cienkie plasterki. Koperek posiekać. Przed podaniem ogórki posolić, dodać pieprzu, polać sokiem z cytryny polać śmietaną, wymieszaną z cukrem i posypać usiekanym koperkiem lub szczypiorkiem. Podawać z ulubionymi dodatkami.