Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria jest bardzo orzeźwiająca i smaczna, pasuje prawie do każdego drugiego dania.
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 66
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 43
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 95
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 66
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 43
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 95
Składniki
Ogórki umyć, obrać, poszatkować w cienkie plasterki. Koperek posiekać. Przed podaniem ogórki posolić, dodać pieprzu, polać sokiem z cytryny polać śmietaną, wymieszaną z cukrem i posypać usiekanym koperkiem lub szczypiorkiem. Podawać z ulubionymi dodatkami.