Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria jest bardzo orzeźwiająca i smaczna, pasuje prawie do każdego drugiego dania.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 460
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13445
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2706
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 460
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13445
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2706
Składniki
Ogórki umyć, obrać, poszatkować w cienkie plasterki. Koperek posiekać. Przed podaniem ogórki posolić, dodać pieprzu, polać sokiem z cytryny polać śmietaną, wymieszaną z cukrem i posypać usiekanym koperkiem lub szczypiorkiem. Podawać z ulubionymi dodatkami.