Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki, jędrny i zdrowy,k dodatek do dań i nie tylko.
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 34
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 55
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2246
Zapiekanka brokułowa z kurczakiem, serem i pomidorami to bardzo pyszna i zdro...
Odsłon: 29
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 34
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 55
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2246
Zapiekanka brokułowa z kurczakiem, serem i pomidorami to bardzo pyszna i zdro...
Odsłon: 29
Składniki
Młody groszek myjemy, odcinamy końce i jeżeli trzeba to kroimy na mniejsze kawałki. Na patelni roztapiamy masło wrzucamy na to groszek, posypujemy czosnkiem wegetą, podlewamy odrobiną wody i chwilę dusimy, dosłownie 2-3 minuty, chodzi o to by zachować jędrność groszku, przed padaniem posypujemy tartym parmezanem