Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki, jędrny i zdrowy,k dodatek do dań i nie tylko.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8952
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10558
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4757
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8952
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10558
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4757
Składniki
Młody groszek myjemy, odcinamy końce i jeżeli trzeba to kroimy na mniejsze kawałki. Na patelni roztapiamy masło wrzucamy na to groszek, posypujemy czosnkiem wegetą, podlewamy odrobiną wody i chwilę dusimy, dosłownie 2-3 minuty, chodzi o to by zachować jędrność groszku, przed padaniem posypujemy tartym parmezanem