Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki, jędrny i zdrowy,k dodatek do dań i nie tylko.
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18154
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 526
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 993
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7551
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8879
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18154
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 526
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 993
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7551
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8879
Składniki
Młody groszek myjemy, odcinamy końce i jeżeli trzeba to kroimy na mniejsze kawałki. Na patelni roztapiamy masło wrzucamy na to groszek, posypujemy czosnkiem wegetą, podlewamy odrobiną wody i chwilę dusimy, dosłownie 2-3 minuty, chodzi o to by zachować jędrność groszku, przed padaniem posypujemy tartym parmezanem