Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na czasie, smaczne i szybkie idealne na letni obiadek
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1331
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1331
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Składniki
Na patelnię dajemy masło na to czosnek pokrojony w kostkę i gałkę muszkatołową, gdy aromaty zaczną się uwalniać dodajemy umyty szpinak, mieszamy i dodajemy (nie przejmować się tym, że się nie mieści opadnie i będzie go garść ). Gdy już cały opadnie solimy, pieprzymy, smażymy ok 2 minut dodajemy śmietanę dokładnie mieszamy i gotowe.
Podajemy z ziemniaczkami w mundurkach, jajkiem i zimną maślanką z szczypiorkiem i koperkiem ;)