Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na czasie, smaczne i szybkie idealne na letni obiadek
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Składniki
Na patelnię dajemy masło na to czosnek pokrojony w kostkę i gałkę muszkatołową, gdy aromaty zaczną się uwalniać dodajemy umyty szpinak, mieszamy i dodajemy (nie przejmować się tym, że się nie mieści opadnie i będzie go garść ). Gdy już cały opadnie solimy, pieprzymy, smażymy ok 2 minut dodajemy śmietanę dokładnie mieszamy i gotowe.
Podajemy z ziemniaczkami w mundurkach, jajkiem i zimną maślanką z szczypiorkiem i koperkiem ;)