Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta surówka najlepiej komponuje się ze smażonymi rybami. Jest niezwykle zdrowa i tania w przygotowaniu.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94088
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2787
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3576
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1657
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2344
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94088
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2787
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3576
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1657
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2344
Składniki
Kiszoną kapustę odciśnij z nadmiaru wody i posiekaj na drobne kawałki.
Marchewkę i jabłko umyj i obierz ze skórki. Zetrzyj na dużych oczkach.
W misce połącz ze sobą kapustę, jabłko i marchewkę. Dodaj łyżeczkę cukru i soku z cytryny, wlej oliwę i posyp kminkiem. Całość dokładnie wymieszaj.
Surówka najlepiej smakuje, gdy jest schłodzona. Przed podaniem możesz udekorować ją gałązką koperku.