Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta surówka najlepiej komponuje się ze smażonymi rybami. Jest niezwykle zdrowa i tania w przygotowaniu.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 133
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1208
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13304
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 133
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1208
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13304
Składniki
Kiszoną kapustę odciśnij z nadmiaru wody i posiekaj na drobne kawałki.
Marchewkę i jabłko umyj i obierz ze skórki. Zetrzyj na dużych oczkach.
W misce połącz ze sobą kapustę, jabłko i marchewkę. Dodaj łyżeczkę cukru i soku z cytryny, wlej oliwę i posyp kminkiem. Całość dokładnie wymieszaj.
Surówka najlepiej smakuje, gdy jest schłodzona. Przed podaniem możesz udekorować ją gałązką koperku.