Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta surówka najlepiej komponuje się ze smażonymi rybami. Jest niezwykle zdrowa i tania w przygotowaniu.
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5018
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1893
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 51
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5018
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1893
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 51
Składniki
Kiszoną kapustę odciśnij z nadmiaru wody i posiekaj na drobne kawałki.
Marchewkę i jabłko umyj i obierz ze skórki. Zetrzyj na dużych oczkach.
W misce połącz ze sobą kapustę, jabłko i marchewkę. Dodaj łyżeczkę cukru i soku z cytryny, wlej oliwę i posyp kminkiem. Całość dokładnie wymieszaj.
Surówka najlepiej smakuje, gdy jest schłodzona. Przed podaniem możesz udekorować ją gałązką koperku.