Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta surówka najlepiej komponuje się ze smażonymi rybami. Jest niezwykle zdrowa i tania w przygotowaniu.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19837
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 482
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 482
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6891
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242788
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19837
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 482
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 482
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6891
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242788
Składniki
Kiszoną kapustę odciśnij z nadmiaru wody i posiekaj na drobne kawałki.
Marchewkę i jabłko umyj i obierz ze skórki. Zetrzyj na dużych oczkach.
W misce połącz ze sobą kapustę, jabłko i marchewkę. Dodaj łyżeczkę cukru i soku z cytryny, wlej oliwę i posyp kminkiem. Całość dokładnie wymieszaj.
Surówka najlepiej smakuje, gdy jest schłodzona. Przed podaniem możesz udekorować ją gałązką koperku.