Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznym młodym ziemniakom wystarczy tylko lekkie podkreślenie smaku!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5204
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 783
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11590
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5012
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1256
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5204
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 783
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11590
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5012
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1256
Składniki
Ugotowałam oskrobane młode ziemniaki, mogą być stare w mundurkach. Po ostygnięciu pokroiłam je w grubą kostkę, skroiłam oliwą, kilkoma łyżkami octu, solą i pieprzem. jeszcze posiekana cebulka. Idealnie pasowały do sznycla po wiedeńsku :)
Smacznego :)