Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznym młodym ziemniakom wystarczy tylko lekkie podkreślenie smaku!
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16584
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 215
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 405
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16584
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 215
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 405
Składniki
Ugotowałam oskrobane młode ziemniaki, mogą być stare w mundurkach. Po ostygnięciu pokroiłam je w grubą kostkę, skroiłam oliwą, kilkoma łyżkami octu, solą i pieprzem. jeszcze posiekana cebulka. Idealnie pasowały do sznycla po wiedeńsku :)
Smacznego :)