Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale sprawdzi się jako dodatek do kolacji.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 321
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2269
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3067
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 663
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 321
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2269
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3067
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 663
Składniki
Pieczarki obrać , pokroić , ugotować w osolonej wodzie. Wystudzić. Pomidora umyć , pokroić w kostkę. Fasolę osączyć z zalewy . Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo , obrać , pokroić w kostkę. Pora umyć , pokroić w drobną kostkę , sparzyć gorącą gotowaną wodą. Dodać do składników w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem , wymieszać aby składniki się wymieszały. Olej, sok z cytryny, musztardę ,umieścić w małym słoiczku, doprawić solą i pieprzem, mieszać aż składniki osiągną jednolitą konsystencję. Polewać każdą porcję przed podaniem.