Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale sprawdzi się jako dodatek do kolacji.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30847
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3607
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1110
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30847
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3607
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1110
Składniki
Pieczarki obrać , pokroić , ugotować w osolonej wodzie. Wystudzić. Pomidora umyć , pokroić w kostkę. Fasolę osączyć z zalewy . Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo , obrać , pokroić w kostkę. Pora umyć , pokroić w drobną kostkę , sparzyć gorącą gotowaną wodą. Dodać do składników w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem , wymieszać aby składniki się wymieszały. Olej, sok z cytryny, musztardę ,umieścić w małym słoiczku, doprawić solą i pieprzem, mieszać aż składniki osiągną jednolitą konsystencję. Polewać każdą porcję przed podaniem.