Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, sezonowa i niebanalna! cieszmy się ogórkami, póki świeże i chrupiące :)
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Pieczarki obieram i smażę na maśle z dodatkiem miodu i ekstraktu. Studzę, przyprawiam ziołami, solą i pieprzem. Ogórka myję i kroję na mniejsze części. Łączę z ostudzonymi pieczarkami. Słonecznik prażę na suchej patelni. Łączę z siemieniem i posypuję sałatkę. Dodaję kiełki. Podaję od razu.