Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, sezonowa i niebanalna! cieszmy się ogórkami, póki świeże i chrupiące :)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Pieczarki obieram i smażę na maśle z dodatkiem miodu i ekstraktu. Studzę, przyprawiam ziołami, solą i pieprzem. Ogórka myję i kroję na mniejsze części. Łączę z ostudzonymi pieczarkami. Słonecznik prażę na suchej patelni. Łączę z siemieniem i posypuję sałatkę. Dodaję kiełki. Podaję od razu.