Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka moja inna wersja ogórków po żydowsku:)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8136
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2773
Polecam.
Odsłon: 1364
Polecam.
Odsłon: 407
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8136
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2773
Polecam.
Odsłon: 1364
Polecam.
Odsłon: 407
Składniki
Ogórki kroimy w plasterki, paprykę i cebulę w kostkę. Czosnek przeciskamy przez praskę, siekamy pietruszkę. Wszystko dodajemy do jednej miseczki, po czym dodajemy czosnek, pietruszkę, oliwę i doprawiamy do smaku. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na minimum godzinę by smaki dobrze się przegryzły. Bardzo fajna sałatka do drugiego dania.