Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka moja inna wersja ogórków po żydowsku:)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Składniki
Ogórki kroimy w plasterki, paprykę i cebulę w kostkę. Czosnek przeciskamy przez praskę, siekamy pietruszkę. Wszystko dodajemy do jednej miseczki, po czym dodajemy czosnek, pietruszkę, oliwę i doprawiamy do smaku. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na minimum godzinę by smaki dobrze się przegryzły. Bardzo fajna sałatka do drugiego dania.