Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka moja inna wersja ogórków po żydowsku:)
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 207
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 117
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 195
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 297
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 61
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 207
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 117
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 195
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 297
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 61
Składniki
Ogórki kroimy w plasterki, paprykę i cebulę w kostkę. Czosnek przeciskamy przez praskę, siekamy pietruszkę. Wszystko dodajemy do jednej miseczki, po czym dodajemy czosnek, pietruszkę, oliwę i doprawiamy do smaku. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na minimum godzinę by smaki dobrze się przegryzły. Bardzo fajna sałatka do drugiego dania.