Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka moja inna wersja ogórków po żydowsku:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Ogórki kroimy w plasterki, paprykę i cebulę w kostkę. Czosnek przeciskamy przez praskę, siekamy pietruszkę. Wszystko dodajemy do jednej miseczki, po czym dodajemy czosnek, pietruszkę, oliwę i doprawiamy do smaku. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na minimum godzinę by smaki dobrze się przegryzły. Bardzo fajna sałatka do drugiego dania.