Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny przepis na wiosnę i lato, orzeźwiający smak ogórka i ostrość chili świetnie się uzupełniają.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 391
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 391
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Ogórki opłukać w zimnej wodzie, posypać solą i odstawić na 15 minut. Po tym czasie dokładnie opłukać je z soli i wysuszyć na papierowym ręczniku
Składniki sosu wymieszać ze sobą.
Ogórki i sos wymieszać. Odstawić na 30 minut do lodówki. Po tym czasie będą gotowe do spożycia.