Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z awokado, ogórkiem zielonym, porem, jajkiem, pietruszką zieloną i koperkiem.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 51
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5545
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 51
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5545
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pora, pietruszkę, koperek posiekać. Awokado i ogórka obrać i pokroić w drobną kostkę. Awokado skropić sokiem z cytryny. Przełożyć wszystko do miski, dodać majonez i jogurt i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Smacznego!