Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z awokado, ogórkiem zielonym, porem, jajkiem, pietruszką zieloną i koperkiem.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1025
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 110
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1149
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 204
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1025
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 110
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1149
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 204
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pora, pietruszkę, koperek posiekać. Awokado i ogórka obrać i pokroić w drobną kostkę. Awokado skropić sokiem z cytryny. Przełożyć wszystko do miski, dodać majonez i jogurt i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Smacznego!