Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burak to bardzo wartościowe warzywo charakteryzujące się dużą zawartością żelaza i kwasu foliowego, witamin z grupy B, witaminy C, magnezu, wapnia, potasu oraz ma właściwości odkwaszające organizm. Tak więc jedzmy buraki!!
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1811
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 505
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 24
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1811
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 505
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 24
Składniki
Buraki ugotować, obrać. Cieciorkę osączyć z zalewy, zmiksować razem z burakami, czosnkiem i serem. Przyprawić i posypać natką pietruszki. Banalnie proste, pyszne i zdrowe. Spróbujcie!!!