Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza pęczak mało doceniana, ale zaczyna cieszyć się coraz większą popularnością. Chętnie używam jej jako dodatku, a także głównego składnika wielu wartościowych dań. Kaszę pęczak powinny spożywać osoby, które się odchudzają i mają problem z zaparciami. Wspomaga prawidłową pracę układu pokarmowego i przemianę materii. Organizm w szybki sposób oczyszcza się z toksyn – możemy poczuć się naprawdę lekko.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 122
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22323
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 152
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 122
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22323
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 152
Składniki
Pęczak gotujemy około 30 minut. Jak jest już miękki wyjmujemy z wody i odstawiamy do wystygnięcia. Pomidory kroimy na małe kawałki.
Nektarynkę kroimy na mała kostki.
Na talerz polany oliwą kładziemy pęczak i otaczamy pokrojoną nektarynką. Następnie do środka rozkładamy pocięte suszone pomidory.
Do środka dodajemy kukurydzę.
Na środek kładziemy pokrojone pomidorki. Posypujemy całość lekko solą i pieprzem. Kładziemy na górę paski sera i przed podaniem skrapiamy oliwą, może być oliwa z pomidorów suszonych. A teraz lampka białego wina i smacznego