Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moje uzależnienie od mozzarelli jest chorobą nieuleczalną ;-) tu wersja na ostro,szybko i zdrowo ;-) dla wszystkich wielbicieli ostrych smaków-dodanie habanero podkręca ostrość na maxa :-)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
wszystkie składniki kroimy na małe cząstki wyjątkiem jest habanero-używamy 2 małe plasterki bądź 1-w zależności jaką posiadamy tolerancję na ostrość w daniu układamy w misce,oprószamy przyprawami,dodajemy sok z cytryny-2 łyżeczki,oliwę i olej z dyni,dekorujemy bazylią i pietruszką...i gotowe Smacznego ;-)