Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-03-2024
Pikantna sałatka z czerwonej fasoli podana z pieczywem i czerwonym wytrwanym winem stanowi dobry początek fajnego spotkania z rodziną lub przyjaciółmi. Ze wskazanych proporcji wyjdzie sałatki jak dla 10 osób. Jeżeli potrzebujecie mnie podzielcie wszystko na pół. :)
miska, patelnia
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Składniki
Sałatę podzielić, umyć, osuszyć, porwać na kawałki i wrzucić do miski.
Paprykę umyć, pokroić w kostkę wycinając gniazda nasienne. Dodać do miski.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Dodać do miski.
Kukurydzę oraz fasolę odsączyć i dodać do miski.
Przygotować sos w oddzielnej miseczce łącząc ze sobą majonez, ketchup oraz ostry sos. Dokładnie wymieszać.
Boczek pokroić na paseczki i usmażyć na chrupko.
Warzywa wymieszać z sosem w misce, a na wierzch posypać boczkiem. Smacznego! :)