Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam ją dzisiaj na kolację. Moja rodzina była zadowolona. Polecam.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 218
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 79
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 22
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 18
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 218
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 79
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 22
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 18
Składniki
Ciecierzycę namoczyć na kilka godzin. Następnie ugotować. Wodę odlać. Ciecierzycę ostudzić. Pomidory umyć i pokroić w plastry. Cebulę i avocado drobno pokroić. Z ugotowanych jajek oddzielić do wysokiego naczynia żółtka. Białka drobno pokroić. Do żółtek dodać jogurt, musztardę, posiekany ząbek czosnku oraz sól i pieprz. Całość zblendować. Wszystkie składniki sałatki połączyć ze sobą. Polać przygotowanym sosem. Wszystko wymieszać.