Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam ją dzisiaj na kolację. Moja rodzina była zadowolona. Polecam.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Ciecierzycę namoczyć na kilka godzin. Następnie ugotować. Wodę odlać. Ciecierzycę ostudzić. Pomidory umyć i pokroić w plastry. Cebulę i avocado drobno pokroić. Z ugotowanych jajek oddzielić do wysokiego naczynia żółtka. Białka drobno pokroić. Do żółtek dodać jogurt, musztardę, posiekany ząbek czosnku oraz sól i pieprz. Całość zblendować. Wszystkie składniki sałatki połączyć ze sobą. Polać przygotowanym sosem. Wszystko wymieszać.