Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam ją dzisiaj na kolację. Moja rodzina była zadowolona. Polecam.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Ciecierzycę namoczyć na kilka godzin. Następnie ugotować. Wodę odlać. Ciecierzycę ostudzić. Pomidory umyć i pokroić w plastry. Cebulę i avocado drobno pokroić. Z ugotowanych jajek oddzielić do wysokiego naczynia żółtka. Białka drobno pokroić. Do żółtek dodać jogurt, musztardę, posiekany ząbek czosnku oraz sól i pieprz. Całość zblendować. Wszystkie składniki sałatki połączyć ze sobą. Polać przygotowanym sosem. Wszystko wymieszać.