Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami lubię eksperymenty, a dzisiaj w roli głównej będzie owoc o nazwie mango.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13156
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 99
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22680
Smak wiosny!
Odsłon: 380
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 333
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13156
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 99
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22680
Smak wiosny!
Odsłon: 380
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 333
Składniki
Zaczynamy od avokado. Obieramy, kroimy na kostkę i wrzucamy do pojemnika.
Następnie kroimy na kawałki kiszone buraki. Takie buraki są bardzo zdrowe i dają pyszną kwasotkę sałatce.
Cykorię kroim na połowę a potem w tzw piórka.
Mango kroimy na kwadraciki robiąc tzw. jeża. Możemy dodać całe mango bo smak tego owocu musi być dominujący. Kroimy oliwki, pomidorki i dodajemy do całości. Układamy wszystko na talerzu, polewamy przygotowanym sosem i obtaczamy kiełkami słonecznika. Te ostatnie robią super smak.
I tak oto mamy całość o niebywałym smaku i wyglądzie. A teraz życzę smacznego.