Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami lubię eksperymenty, a dzisiaj w roli głównej będzie owoc o nazwie mango.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24933
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 106
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24933
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 106
Składniki
Zaczynamy od avokado. Obieramy, kroimy na kostkę i wrzucamy do pojemnika.
Następnie kroimy na kawałki kiszone buraki. Takie buraki są bardzo zdrowe i dają pyszną kwasotkę sałatce.
Cykorię kroim na połowę a potem w tzw piórka.
Mango kroimy na kwadraciki robiąc tzw. jeża. Możemy dodać całe mango bo smak tego owocu musi być dominujący. Kroimy oliwki, pomidorki i dodajemy do całości. Układamy wszystko na talerzu, polewamy przygotowanym sosem i obtaczamy kiełkami słonecznika. Te ostatnie robią super smak.
I tak oto mamy całość o niebywałym smaku i wyglądzie. A teraz życzę smacznego.