Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W prostocie tkwi to coś co prawie zawsze nam smakuje. Dlatego dziś chyba najprostszy przepis na surówkę która pasuje niemalże do wszystkiego i do tego ta świeżość.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3026
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 178
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 911
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 619
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3026
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 178
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 911
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 619
Składniki
Wszystkie warzywa do dokładnie myjemy. Kapustę pekińską szatkujemy drobno. Przekładamy do miski. Rzodkiewki i ogórka kroimy w półplasterki. Dodajemy do kapusty. Doprawiamy przyprawą do sałatek z młynka. Wlewamy olej bądź oliwę i wyciskamy sok z cytryny. Wszystko dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki na min godzinę aby wszystkie skladniki dobrze przeszły. Podajemy z ulubionymi dodatkami.