Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W prostocie tkwi to coś co prawie zawsze nam smakuje. Dlatego dziś chyba najprostszy przepis na surówkę która pasuje niemalże do wszystkiego i do tego ta świeżość.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40942
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 428
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 224
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 390
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9330
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40942
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 428
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 224
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 390
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9330
Składniki
Wszystkie warzywa do dokładnie myjemy. Kapustę pekińską szatkujemy drobno. Przekładamy do miski. Rzodkiewki i ogórka kroimy w półplasterki. Dodajemy do kapusty. Doprawiamy przyprawą do sałatek z młynka. Wlewamy olej bądź oliwę i wyciskamy sok z cytryny. Wszystko dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki na min godzinę aby wszystkie skladniki dobrze przeszły. Podajemy z ulubionymi dodatkami.