Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W prostocie tkwi to coś co prawie zawsze nam smakuje. Dlatego dziś chyba najprostszy przepis na surówkę która pasuje niemalże do wszystkiego i do tego ta świeżość.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13280
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2605
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3748
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4773
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13280
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2605
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3748
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4773
Składniki
Wszystkie warzywa do dokładnie myjemy. Kapustę pekińską szatkujemy drobno. Przekładamy do miski. Rzodkiewki i ogórka kroimy w półplasterki. Dodajemy do kapusty. Doprawiamy przyprawą do sałatek z młynka. Wlewamy olej bądź oliwę i wyciskamy sok z cytryny. Wszystko dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki na min godzinę aby wszystkie skladniki dobrze przeszły. Podajemy z ulubionymi dodatkami.