Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W prostocie tkwi to coś co prawie zawsze nam smakuje. Dlatego dziś chyba najprostszy przepis na surówkę która pasuje niemalże do wszystkiego i do tego ta świeżość.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2530
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3442
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1525
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2215
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2530
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3442
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1525
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2215
Składniki
Wszystkie warzywa do dokładnie myjemy. Kapustę pekińską szatkujemy drobno. Przekładamy do miski. Rzodkiewki i ogórka kroimy w półplasterki. Dodajemy do kapusty. Doprawiamy przyprawą do sałatek z młynka. Wlewamy olej bądź oliwę i wyciskamy sok z cytryny. Wszystko dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki na min godzinę aby wszystkie skladniki dobrze przeszły. Podajemy z ulubionymi dodatkami.