Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie! Chciałbym wam zaprezentować przepis na sałatkę, którą przygotowuję gdy zostaje mi w lodówce trochę pieczonego mięsa. Dodatek sosu chrzanowego sprawdza się znakomicie w połączeniu z rzodkiewką i kiełkami. Koniecznie wypróbuj ten przepis!
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 323
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 732
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 748
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 37
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 323
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 732
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 748
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 37
Składniki
Jogurt naturalny łączymy z tartym chrzanem.
Kurczaka kroimy w kostkę, rzodkiewkę kroimy w ćwiartki. Kurczaka wraz z kukurydzą mieszamy z sosem.
Na wierzchu układamy kolejno kiełki, ugotowane brokuły i ćwiartki rzodkiewki. Smacznego :)