Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu i smaczna. Zawiera sporą dawkę witamin, tak bardzo potrzebnych zimą.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Marchewki obrać i zetrzeć na dużych oczkach tarki. Paprykę umyć, usunąć pestki i również zetrzeć na dużych oczkach tarki. Ogórki kiszone mają sporo wody, więc lepiej je pokroić na mniejsze plasterki lub zetrzeć na ostrzach tarki. Polać sosem winegret i wymieszać. Do sosu dodać tylko szczyptę soli, gdyż kiszone ogórki już są słone. To już wszystko.