Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska! Zarówno w domu, np. na kolację, jak i na imprezę. Wyrazista, lekko pikantna, kolorowa i pyszna. Polecam :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 742
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5418
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9237
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 130
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 94
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 742
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5418
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9237
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 130
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 94
Składniki
Szprotki odsączyć z oleju, rozgnieść w misce widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę i sparzyć wrzątkiem na sitku. Odstawić do wystygnięcia. Papryki, korniszony i rzodkiewkę również pokroić w kostkę. Wymieszać wszystko z rybą i zieleniną. Skropić delikatnie octem lub sokiem z cytryny, dodać kilka kropel maggi, pieprz i ewentualnie posolić. Podawać z pieczywem posmarowanym masłem.