Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska! Zarówno w domu, np. na kolację, jak i na imprezę. Wyrazista, lekko pikantna, kolorowa i pyszna. Polecam :)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 108
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 182
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 46
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 108
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 182
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 46
Składniki
Szprotki odsączyć z oleju, rozgnieść w misce widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę i sparzyć wrzątkiem na sitku. Odstawić do wystygnięcia. Papryki, korniszony i rzodkiewkę również pokroić w kostkę. Wymieszać wszystko z rybą i zieleniną. Skropić delikatnie octem lub sokiem z cytryny, dodać kilka kropel maggi, pieprz i ewentualnie posolić. Podawać z pieczywem posmarowanym masłem.