Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna kolorowa sałatka z warzyw sezonowych do obiadu lub na samodzielną przekąskę zapraszam po przepis.
Polecam. Doskonale pasują na andrzejki, katarzynki, mikołajki, pod choinkę.
Odsłon: 41
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 92
Polecam. Doskonale pasują na andrzejki, katarzynki, mikołajki, pod choinkę.
Odsłon: 41
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 92
Składniki
Kapustę drobno kroje i sole łyżeczka soli i odstawiam na czas dalszych przygotowań by zmiękła .Kala for dziele na mniejsze różyczki i gotuje do miękkości scedzam na sitku ,jaja gotuje w lekko osolonej wodzie 10 minut od momentu zagotowania wody studzę w zimnej wodzie. Papkę kroje w kostkę lub paski ,cebule w piórka, z kukurydzy odlewam sok, jajka obieram kroje w kostkę .
Składniki sałatki układam warstwowo w misce daje 2 łyżki majonezu i kolejna warstwa składników każda warstwę delikatnie sole i pieprze. Gotowa sałatek wstawiam na godzinę do lodówki by smaki sie połączyły. Po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego