Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna kolorowa sałatka z warzyw sezonowych do obiadu lub na samodzielną przekąskę zapraszam po przepis.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 402
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 98
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 262
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 309
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 402
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 98
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 262
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 309
Składniki
Kapustę drobno kroje i sole łyżeczka soli i odstawiam na czas dalszych przygotowań by zmiękła .Kala for dziele na mniejsze różyczki i gotuje do miękkości scedzam na sitku ,jaja gotuje w lekko osolonej wodzie 10 minut od momentu zagotowania wody studzę w zimnej wodzie. Papkę kroje w kostkę lub paski ,cebule w piórka, z kukurydzy odlewam sok, jajka obieram kroje w kostkę .
Składniki sałatki układam warstwowo w misce daje 2 łyżki majonezu i kolejna warstwa składników każda warstwę delikatnie sole i pieprze. Gotowa sałatek wstawiam na godzinę do lodówki by smaki sie połączyły. Po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego