Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 224
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 41
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17478
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 224
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 41
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17478
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek. Używając gilotyny i krateczki pokroić jajka w drobną kostkę. Można też normalnie pokroić nożem. Do jajek dodać osączony na sicie groszek. Pora pokroić w półplasterki. Umieścić na sicie i przelać wrzątkiem, a następnie zimną wodą. Osączyć. Dodać do pozostałych składników. Dodać majonez, koperek, pieprz, sól do smaku. Wymieszać. Na plastry szynki nakładać sałatkę i pozwijać w rulony. Układać na talerzu brzegiem do spodu. Można spiąć wykałaczkami, ale niekoniecznie. Posypać szczypiorkiem. Smacznego