Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 93
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 1907
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 142
Pyszna jogurtowa babka z budyniem to kolejna propozycja na świąteczne tradycy...
Odsłon: 36044
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 93
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 1907
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 142
Pyszna jogurtowa babka z budyniem to kolejna propozycja na świąteczne tradycy...
Odsłon: 36044
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek. Używając gilotyny i krateczki pokroić jajka w drobną kostkę. Można też normalnie pokroić nożem. Do jajek dodać osączony na sicie groszek. Pora pokroić w półplasterki. Umieścić na sicie i przelać wrzątkiem, a następnie zimną wodą. Osączyć. Dodać do pozostałych składników. Dodać majonez, koperek, pieprz, sól do smaku. Wymieszać. Na plastry szynki nakładać sałatkę i pozwijać w rulony. Układać na talerzu brzegiem do spodu. Można spiąć wykałaczkami, ale niekoniecznie. Posypać szczypiorkiem. Smacznego