Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, która równie dobrze może być deserem :) Roszponka z owocami komponuje się wyjątkowo smacznie!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Składniki
Roszponkę dokładnie myjemy i osuszamy. Przekładamy na talerz i dodajemy obraną i pokrojoną pomarańczę. Następnie dodajemy obrane i pokrojone orzechy, a także odcedzone i pokrojone brzoskwinie. Całość zalewamy sosem, czyli sok z brzoskwiń mieszamy z miodem i octem balsamicznym.