Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, która równie dobrze może być deserem :) Roszponka z owocami komponuje się wyjątkowo smacznie!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
Roszponkę dokładnie myjemy i osuszamy. Przekładamy na talerz i dodajemy obraną i pokrojoną pomarańczę. Następnie dodajemy obrane i pokrojone orzechy, a także odcedzone i pokrojone brzoskwinie. Całość zalewamy sosem, czyli sok z brzoskwiń mieszamy z miodem i octem balsamicznym.