Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobne listki roszponki i owoce to moje ulubione połączenie!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7670
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2835
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7670
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2835
Składniki
Roszponkę dokładnie umyć i osuszyć. Przełożyć na talerz i dodać obrana i pokrojona pomarańczę. Następnie dodać obrane i pokrojone orzechy, a także odcedzone i pokrojone brzoskwinie. Całość zalać sosem, czyli sok z brzoskwiń wymieszać z miodem i octem balsamicznym. Smacznego!