Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakująco pasujące do siebie smaki!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 813
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12555
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 813
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12555
Składniki
Rukolę wymieszałam z oliwą, dodałam pestki granatu- one nadają kompozycji kwaskowości i słodyczy. Dodałam plasterki domowej kiełbasy one nadają słony i czosnkowy smak. Można użyć kupionej kiełbasy- zyska po przesmażeniu. Jeszcze parę plasterków rzodkiewki dla chrupkości Gotowe! Idealna sałatka do grilla dla fanów kiełbasy i nie tylko! Smacznego :)