Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakująco pasujące do siebie smaki!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15137
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15137
Składniki
Rukolę wymieszałam z oliwą, dodałam pestki granatu- one nadają kompozycji kwaskowości i słodyczy. Dodałam plasterki domowej kiełbasy one nadają słony i czosnkowy smak. Można użyć kupionej kiełbasy- zyska po przesmażeniu. Jeszcze parę plasterków rzodkiewki dla chrupkości Gotowe! Idealna sałatka do grilla dla fanów kiełbasy i nie tylko! Smacznego :)