Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakująco pasujące do siebie smaki!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1538
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1292
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1212
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1538
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1292
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1212
Składniki
Rukolę wymieszałam z oliwą, dodałam pestki granatu- one nadają kompozycji kwaskowości i słodyczy. Dodałam plasterki domowej kiełbasy one nadają słony i czosnkowy smak. Można użyć kupionej kiełbasy- zyska po przesmażeniu. Jeszcze parę plasterków rzodkiewki dla chrupkości Gotowe! Idealna sałatka do grilla dla fanów kiełbasy i nie tylko! Smacznego :)