Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakująco pasujące do siebie smaki!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2294
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3340
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1391
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2136
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2294
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3340
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1391
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2136
Składniki
Rukolę wymieszałam z oliwą, dodałam pestki granatu- one nadają kompozycji kwaskowości i słodyczy. Dodałam plasterki domowej kiełbasy one nadają słony i czosnkowy smak. Można użyć kupionej kiełbasy- zyska po przesmażeniu. Jeszcze parę plasterków rzodkiewki dla chrupkości Gotowe! Idealna sałatka do grilla dla fanów kiełbasy i nie tylko! Smacznego :)