Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, oryginalne połączenie składników to sukces smakowy tej sałatki ;)
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666245
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 76
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 522
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5727
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 975
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 261
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666245
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 76
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 522
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5727
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 975
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 261
Składniki
Rukolę dokładnie opłukać pod bieżącą wodą i przesuszyć na sicie. Następnie przełożyć ja na półmisek. Pomarańczę obrać, podzielić na części, a tez kolei przekroić na pół, wyłożyć na sałatkę. Dodać owoce granatu i plastry sera camembert (smak dowolny, u mnie był orzechowy). Całość skropić sokiem z pomarańczy i granatu. Smacznego!