Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, grecka sałatka zrobiona z dwóch rodzajów sałaty, sera greckiego feta, rukoli, rzodkiewek, prażonych pestek z dyni i koktajlowych pomidorków.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1717
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15098
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3198
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8896
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1717
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15098
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3198
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8896
Składniki
Wykonanie sosu: Wszystkie składniki sosu dokładnie mieszamy.
Wykonanie sałatki: Sałaty rwiemy w kawałki, rukolę rwiemy na połówki, rzodkiewki kroimy w kostkę, pomidorki kroimy w ćwiartki. Wszystkie składniki umieszczamy w misce, mieszamy, posypujemy prażonymi pestkami z dyni, polewamy sosem i dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Tak przygotowaną sałatkę wstawiamy do lodówki na godzinę. Po tym czasie możemy konsumować. Smacznego!!!