Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, grecka sałatka zrobiona z dwóch rodzajów sałaty, sera greckiego feta, rukoli, rzodkiewek, prażonych pestek z dyni i koktajlowych pomidorków.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1451
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5965
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8881
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18794
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1451
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5965
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8881
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18794
Składniki
Wykonanie sosu: Wszystkie składniki sosu dokładnie mieszamy.
Wykonanie sałatki: Sałaty rwiemy w kawałki, rukolę rwiemy na połówki, rzodkiewki kroimy w kostkę, pomidorki kroimy w ćwiartki. Wszystkie składniki umieszczamy w misce, mieszamy, posypujemy prażonymi pestkami z dyni, polewamy sosem i dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Tak przygotowaną sałatkę wstawiamy do lodówki na godzinę. Po tym czasie możemy konsumować. Smacznego!!!