Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest sezon na bób więc jest sałatka, pełna zdrowia, witamin i smaku. Idealna jako dodatek, jak i samodzielne sycące danie.
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 1427
Dynia nie musi być nudna!
Odsłon: 248
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 232
Coppa to wędlina dojrzewająca z karczku - sucha, ale dość tłusta, bardzo boga...
Odsłon: 70
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 1427
Dynia nie musi być nudna!
Odsłon: 248
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 232
Coppa to wędlina dojrzewająca z karczku - sucha, ale dość tłusta, bardzo boga...
Odsłon: 70
Składniki
Bób myjemy i gotujemy w wodzie z cukrem ok. 15 minut, aż skórki zaczną się marszczyć. Cedzimy i studzimy tak by szło zdejmować skórki (na ciepło idzie, to lepiej niż na zimno, gdy przyschną).
Pomidor i cebulę kroimy w kostkę, mieszamy z obranym i przestudzonym bobem. Następnie dodajemy sól, pieprz, cukier, ocet i oliwę, wszystko dokładnie mieszamy i gotowe.