Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Praktycznie każdy zna tę sałatkę, jest świetnym dodatkiem do wielu dań. Jednak mi ostatnio troche się znudziła, dlatego dodałam do niej nieco pikanterii. Ogórki konserwowe z dodatkiem chilii sprawiły, że sałatka stała się bardzo wyrazista.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 735
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 735
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Składniki
Pomidor dokładnie umyć i pokroić na kawałeczki wedle uznania. Ogórki przekroić na pół. W kubeczku wymieszać sos koperkowo-ziołowy z wodą i olejem. Miks sałat przełożyć do miski, dodać pomidory, ogórki i kukurydze. Zalać gotowym sosem. Całość dokładnie wymieszać. Świetnie smakuje jako dodatek do wielu dań.
Smacznego :)