Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Praktycznie każdy zna tę sałatkę, jest świetnym dodatkiem do wielu dań. Jednak mi ostatnio troche się znudziła, dlatego dodałam do niej nieco pikanterii. Ogórki konserwowe z dodatkiem chilii sprawiły, że sałatka stała się bardzo wyrazista.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3782
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 716
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3782
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 716
Składniki
Pomidor dokładnie umyć i pokroić na kawałeczki wedle uznania. Ogórki przekroić na pół. W kubeczku wymieszać sos koperkowo-ziołowy z wodą i olejem. Miks sałat przełożyć do miski, dodać pomidory, ogórki i kukurydze. Zalać gotowym sosem. Całość dokładnie wymieszać. Świetnie smakuje jako dodatek do wielu dań.
Smacznego :)