Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałata z rzodkiewką i ogórkiem z dodatkiem szczypiorku to pyszny dodatek do obiadu. Można ja przygotować ze śmietaną lub jogurtem naturalnym. Podana z młodymi ziemniakami, rybą lub ulubionym mięsem smakuje wyśmienicie.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Składniki
Opłukaną i osuszoną sałatę rwiemy na mniejsze kawałki i wrzucami do miski. Obrane ze skórki ogórki kroimy w kostkę. Umyte rzodkiewki kroimy na mniejsze kawałki. Opłukany szczypiorek drobno siekamy. Pokrojone składniki wrzucamy do miski z sałatą, dodajemy śmietanę, sok z cytryny, całość doprawiamy do smaku cukrem, solą oraz czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy.