Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty sos jogurtowy z dodatkiem pecorino romano i anchois. W sosie znajduje się wiele składników ale warto!
tarka o drobnym oczku
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 288
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 388
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 151
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 288
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 388
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 151
Składniki
Wszystkie składniki sosu trzeba wymieszać. Anchois się sieka i rozciera, skórkę i czosnek najlepiej zetrzeć na małym oczku. Jeśli sos wyjdzie zbyt kwaśny można dodać łyżeczkę miodu. Gotowym sosem polewa się sałatę przed podaniem.
Smacznego :)