Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty sos jogurtowy z dodatkiem pecorino romano i anchois. W sosie znajduje się wiele składników ale warto!
tarka o drobnym oczku
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1167
Dziś do pracy.
Odsłon: 29
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 651
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1167
Dziś do pracy.
Odsłon: 29
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 651
Składniki
Wszystkie składniki sosu trzeba wymieszać. Anchois się sieka i rozciera, skórkę i czosnek najlepiej zetrzeć na małym oczku. Jeśli sos wyjdzie zbyt kwaśny można dodać łyżeczkę miodu. Gotowym sosem polewa się sałatę przed podaniem.
Smacznego :)