Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty sos jogurtowy z dodatkiem pecorino romano i anchois. W sosie znajduje się wiele składników ale warto!
tarka o drobnym oczku
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 185
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2704
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 864
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1618
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14327
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 185
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2704
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 864
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1618
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14327
Składniki
Wszystkie składniki sosu trzeba wymieszać. Anchois się sieka i rozciera, skórkę i czosnek najlepiej zetrzeć na małym oczku. Jeśli sos wyjdzie zbyt kwaśny można dodać łyżeczkę miodu. Gotowym sosem polewa się sałatę przed podaniem.
Smacznego :)