Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty sos jogurtowy z dodatkiem pecorino romano i anchois. W sosie znajduje się wiele składników ale warto!
tarka o drobnym oczku
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 31
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4182
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8616
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 879
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 31
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4182
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8616
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 879
Składniki
Wszystkie składniki sosu trzeba wymieszać. Anchois się sieka i rozciera, skórkę i czosnek najlepiej zetrzeć na małym oczku. Jeśli sos wyjdzie zbyt kwaśny można dodać łyżeczkę miodu. Gotowym sosem polewa się sałatę przed podaniem.
Smacznego :)