Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogaty sos jogurtowy z dodatkiem pecorino romano i anchois. W sosie znajduje się wiele składników ale warto!
tarka o drobnym oczku
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 349
Pyszny deserek przygotowany z jogurtu naturalnego i czerwonych galaretek z do...
Odsłon: 24553
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 349
Pyszny deserek przygotowany z jogurtu naturalnego i czerwonych galaretek z do...
Odsłon: 24553
Składniki
Wszystkie składniki sosu trzeba wymieszać. Anchois się sieka i rozciera, skórkę i czosnek najlepiej zetrzeć na małym oczku. Jeśli sos wyjdzie zbyt kwaśny można dodać łyżeczkę miodu. Gotowym sosem polewa się sałatę przed podaniem.
Smacznego :)