Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis banalny i pewnie znany. Sos nie zachwyca wykwintnością, ale jest naprawdę smaczny i pasuje do chrupiącej sałaty, do mięs, do kanapek...
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16093
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5103
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16093
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5103
Składniki
Majonez mieszamy z ketchupem. Nie podałam konkretnej ilości, bo to zależy ile potrzebujecie. Na taką miseczkę dla 2 osób wystarczy sos z 4 łyżek majonezu i 4 łyżek ketchupu.
Na podartą sałatę wykładamy pokrojone ogórki i duże talarki cebulki. Polewamy wszystko sosem i tak podajemy, nie mieszając.