Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny smak sosu włoskiego, cudownie wplata się w smaki warzyw, nadając im orzeźwienie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1091
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13063
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1091
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13063
Składniki
Sałatę myjemy, osuszamy i kroimy (nożem ceramicznym). Paprykę kroimy w paski. Marchew ścieramy. Cebulę kroimy w piórka. Rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki przekładamy do miski i polewamy sosem. Przed podaniem, schładzamy.