Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy i bogaty w smaku sos do sałat i nie tylko.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Sos przygotowuje się bardzo łatwo i jest przepyszny ze wszystkimi warzywami. Wyjęłam żółtka z jaj i malakserem wymieszałam go ze śmietaną, majonezem i musztardą. Odrobina soli i pieprzu do smaku. Można całość utrzeć. Sosem polałam sałatę a całość posypałam szczypiorkiem. Smacznego :)