Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1060
Polecam.
Odsłon: 1014
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 863
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1060
Polecam.
Odsłon: 1014
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 863
Składniki
Sałatę, oczyścić, umyć, otrząsnąć z wody, nie wyciskając. Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, musztardą, cukrem brunatnym, koperkiem, solą i pieprzem. Polać sosem przygotowaną sałatę, delikatnie wymieszać i podawać z ulubionymi dodatkami.